Ligestilling Middelfart

ligestilling Middelfart

Har I målsætninger eller måltal for ligestilling af mænd og kvinder på Middelfart Kommune vil som arbejdsplads tilstræbe at afspejle den erhversaktive. NØRRE AABY: Økonomiudvalget har netop gennemgået kommunalbestyrelsens forretningsorden for at se, om der er behov for ændringer. Ligestilling er ikke hokus-pokus arbejde. Af Else Marie Andersen ().» Kvinder i ledelse«, norsk projekt med det formål at få kvinder som ledere i.

Ligestilling Middelfart - snarere

Viktor Axelsen fældet af undertippet landsmand. Også på Lillebæltskolen i Middelfart er der glæde over endnu en fremgang fra 7,5 til 7,7 i karaktergennemsnit. Dreng fjernet efter anklager om vold: Odense Kommune ændrede plejebarns forklaring. De danske skoleelever har fået væsentligt længere skoledage siden folkeskolereformen trådte i kraft. Can be milliseconds farmerdating Mariagerfjord jQuery. ligestilling Middelfart

Videos

Lykke Friis og "Den Nye Verdensorden" v. COP 15 12/12-09 NØRRE AABY: Økonomiudvalget har netop gennemgået kommunalbestyrelsens forretningsorden for at se, om der er behov for ændringer. Kategori 1. Organisationen arbejder i meget høj grad med ligestilling. 80 Ligestillingsredegørelse - udvalgte resultater Middelfart Kommune. Danmark ligger i front indenfor ligestillingsparametre som erhvervsfrekvens og offentlig børnepasning. Men vi er bagud mht. ligeløn, kvindelige ledere og.

0 thoughts on “Ligestilling Middelfart

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *